El Cant dels Ocells, per la llibertat dels presos polítics

Hem guanyat el Referèndum per la Independència de Catalunya!

 
El Cant dels Ocells, per la llibertat dels presos polítics

Seguint la crida que es va fer durant la manifestació del 2 de novembre contra l’empresonament del Govern, a la plaça Major de Manresa, El cant dels ocells sona cada dia sota els porxos de l’Ajuntament de Manresa, quan són les set del vespre.

Un col·lectiu de músics ha respost a la iniciativa, engegada per la bagenca Anna Ortega, i amb instruments diversos interpreta aquesta cançó tradicional catalana per demanar la llibertat dels presos polítics i en homenatge a Pau Casals. La voluntat del col·lectiu és de continuar aquest gest senzill, però emotiu i ple de simbolisme, a la plaça Major, mentre els presidents de l’ANC i Òmnium i els membres del Govern de la Generalitat continuïn empresonats.

En aquest sentit, s’ha obert al Facebook el compte Música per la Llibertat, en el qual es pot consultar tota la informació relacionada amb aquesta iniciativa, que de mica en mica es va escampant per altres poblacions del país. El col·lectiu de músics que ha assumit aquesta acció simbòlica fa una crida a altres músics perquè s’hi afegeixin.

Es pot demanar més informació també a l’adreça electrònica bages@omnium.cat.